Cool mamma



Idag hade Nilo och jag följande diskussion.
- Mamma, har du sett vilken stor mage jag har. Nästan som när du väntade Elsa.
- Inte riktigt lika stor men den är väldigt fin.
- När Elsa hade legat i din mage kom hon ut genom din snippa eller hur?
- Ja.
- Och jag också.
- Ja först låg du i min mage och kom ut och sedan låg Elsa i min mage och kom också ut där.
(En stunds tystnad och sedan med eftertryck).
 - Coolt gjort mamma!
Vilket erkännande från sin son. Jag tycker också det var coolt gjort men det är ju extra kul att just han uppskattar prestationen. 

Kommentarer
Postat av: Andy Pandy

Smart kille! Kinesisk mjölkersättning funkar kanske bättre på västerlänningar.

2008-09-14 @ 20:07:44
Postat av: Pyttan

Coolt gjort! Coolt gjort första gången - kanske ännu mer coolt att göra det en gång till! Att göra det en tredje och fjärde gång är så coolt att man ryser vid tanken. Jag har en kompis vars mamma gjorde det 12 GÅNGER. Supercoolt. Skrämmande. I någon bemärkelse är vi verkligen djur. Däggdjur.



"Däggdjur (Mammalia) är en grupp ryggradsdjur som kännetecknas av förekomsten av tre ben i mellanörat (!), svettkörtlar, samt svettkörtlar omvandlade till mjölkkörtlar och hårsäckar. Mjölkkörtlarna producerar mjölk till nyfödda ungar, som diar (äldre svenska: däggar) sin mor.

Alla däggdjur är jämnvarma (som Nilo t.ex.), och alla utöver kloakdjuren föder levande ungar.Däggdjurens levnadssätt är lika varierande som deras utbredning och kroppsbyggnad (som jag t.ex.:stora tjejen). Det finns arter som är aktiva på dagen, under gryningen, under natten (små, jobbiga, hungriga bebisar t.ex.)och arter som inte är specialiserade på några särskilda tider av dygnet(små, jobbiga, hungriga bebisar t.ex.). Även vad gäller djurens sociala beteende finns stora skillnader mellan de olika arterna. Det finns arter som nästan hela livet lever ensamma och andra som lever i stora flockar med tusen eller fler individer (som familjen Wickström t.ex.). Hos flera däggdjur finns en tydlig hierarki inom gruppen (som i familjen Wickström t.ex.)och olika sätt att kommunicera som läten, grimaser och kroppsställningar (som i familjen Karlsson-Lif t.ex.). Några få däggdjur använder även gift när de jagar eller försvarar sig mot fiender."





2008-09-15 @ 10:10:30
Postat av: Cia

Han är smart den där lille typen. Jag hör till de däggdjur som är vakna mycket på natten för tillfället, tyvärr eftersom kidsen oavsett sin och särskilt min nattsömn alltid är uppe vid 7. Jag har svårt att sova, jag tror dock inte det är jetlag längre utan mer vanlig hederlig stress/nervositet/osäkerhet. Vad gör vi här? Hur ska allt bli osv.

2008-09-16 @ 07:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0