Chokladätarklubben



Henrik brukar instifta nya klubbar för typ varje ny sak han och barnen gör. Nu ska vi gå och bada! Vem är med i badklubben? Nu ska vi läsa sagor i sagoläsarklubben. Osv. Eftersom mamma fortsätter att sprida julglädje långt efter att hon åkt hem genom att ge barnen varsin chokladadventskalender så har chokladätarklubben möte varje morgon. Det är föralldel en ganska liten bit choklad varje morgon men ändå. Barnen är fortfarande så små att de tycker det måste vara något av det bästa man kan få - en kalender med choklad VARJE dag! Det är som ett ymninghetshorn av godsaker.

Det är ganska svårt att hitta stora blöjor i Kina för sådana stabbiga lår och runda magar som Elsa har. Men som ni ser på bilden har Elsa det omvända problemet med sin mumin - alla blöjor är alldeles för stora. Det blir mer som en sovsäck med vädringshål vid fötterna. Ni fattar att vi har ganska svåra vardagsproblem att tas med.

Kommentarer
Postat av: pyttan

Här i Sverige finns det perfekta små blöjor till mumin´s. Med eller utan mönster. De är inte alls som sovsäckar med vädringshål utan sitter precis som de ska på den lilla muminstjärten. Snö har vi också. Alldeles vitt ute. Och systrar finns det till alla som vill ha. Utan att överdriva kan man säga att det är ganska paradisiskt här i Sverige. Kom hem.

2009-12-14 @ 07:36:00
Postat av: Anonym

Och vi har nya spännande böcker av Spong, som man kan diskutera över högar med saffransbullar och vi har lax, lax det regnar lax över oss; gravad, varmrökt, kallrökt, orökt, rökt. Och vi har svenska språket som klingar så vackert i öronen och vi förstår nästan allt som folk säger. Kom hem.

2009-12-14 @ 15:37:29
Postat av: Mymlan

Vi har mammas kötbullar, vi har sill i massor av olika smaker, vi har bullibumpa direkt i Tvn, vi har skratt, skoj och nära till nästan alla nära och kära, men vi saknar fyra söta.

2009-12-14 @ 23:18:43
Postat av: Cia

Vad ni är söta. Vi saknar er också. Och Sverige verkar ju onekligen vara ett paradis på jorden. Tur att man får komma dit i februari.

2009-12-15 @ 15:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0