En fin far



Idag är det farsdag. Det har vi firat genom att klistra upp teckningar och hjärtan på fönstret och ätit chokladtårta till frukost och sedan var vi på den otroliga glasögonmarknaden (det finns marknader för allt i denna stad) och Henrik beställde ett par solglasögon. Det är inte omöjligt att det är hans första par solglasögon någonsin. Som den söta glasögonorm han är måste han såklart ha slipade glasögon så det dröjer en vecka innan han får dem.

Anledningen till att han köper dem nu är nämligen att vi just bokat en julresa till Filippinerna. Jajamensan här ska det snorklas och ätas mango på julafton. Vi har bestämt att vi ska stanna i Asien över jul och nyår och istället åker vi hem på besök i februari under Chinese New Year då hela Kina i princip är stängt. Så nu ska vi passa på att se lite mer av sydostasien och har bokat en resa till Cebu i Filippinerna. Det ska bli mycket spännande och skönt.

Iallafall. Stort grattis till alla fina pappor idag. Till mina barns fantastiska pappa. Till min egna fina pappa. Till Henriks pappa Arne och till Signes pappa Anders. Och Gabriels pappa Daniel och Alice, Sofia och Linneass pappa Jakob och papporna Niklas och Fredrik och pappa Manuel och pappa Johan och pappa Mattias alla andra fantastisk, fina pappor jag känner. You rock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0