Gala Ball



I lördags var Henrik och jag på Europeiska handelskammarens bal här i Shanghai. Temat var Timeless Shanghai - alltså allt dekandent som Shanghai på 20-talet stod för i form av spel, opium och lättklädda kvinnor. Det var uppträdanden och de hade gjort en opiumhåla i ett anslutande rum, dock utan opium (så vitt jag såg). Och alla fick spelmarker att spela för i Casinot. Fast spel är ju förbjudet i Kina så den som vann mest marker under kvällen "hedrades" med en champangeflaska. 

Henrik och jag var som ni ser uppklädda till tänderna med håruppsättning och smoking och the works. Henrik var verkligen urtjusig i skoking och 15 kg lättare. På bilden ser han dessutom ut som en riktig barbershopkille som när som helst ska brista ut i lite stämmsång. 

Balen hade nog egentligen varit rätt trist om det inte hade varit för Martin och Maria. Martin är Henriks Springtime kollega som just flyttat hit med sin flickvän Maria. Vi hade väldigt roligt tillsammans! Och på Lucky Draw vann vi en middag på en italiensk restaurang.

Kommentarer
Postat av: pyttan

oh, my God! Ni verkar ha det rätt festligt där borta i Kina! Jag förstår om ni inte vill komma hem!

2010-04-19 @ 19:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0