Bostadslösa!



Nu är vårt radhus i Bromma sålt! Det är otroligt skönt. Vi var oroliga för vad vi skulle få för huset. Vi köpte dyrt och var osäkra på vad vi skulle få. Bostadsmarknaden i Stockholm verkar vara ett fenomen för sig själv. Den verkar inte överhuvudtaget påverkad över den ekonomsika krisen som råder i resten av världen. Men man vet aldrig. Vissa hus går dyrt och andra inte. Nåväl, vi hade tur och fick tillbaka våra pengar och lite till. Vi är överlyckliga. Och dessutom vill de flytta in snart. Så för tillfället är vi rika, men bostadslösa.

Det kan ju tyckas aningen kortsiktigt att köpa ett hus, bo där i 5 månader flytta utomlands och sedan sälja det. Men vi trivdes aldrig riktigt där. Huset tyckte vi mycket om, förrutom att det är lite bökigt med tre våningar. Men det var mer att det var lite ödsligt där ute i Norra Ängby. Och lite långt att ta sig. Så när vi satt här mitt i denna 18 miljoners stad kände vi att vi inte längtade tillbaka dit. Och då tänkte vi att antingen säljer vi nu på distans eller när vi kommer hem. Båda alternativen var krångliga men vi bestämde oss för att köra på den första. Och det blev lite krångligt med våra hyresgäster. Men i övrigt gick det över förväntan. 

Henrik ska hem på jobbresa om ett par veckor så då tar han ned allt från vinden och sedan får det vara på lager tills vi har en ny bostad. Till hösten tänkte vi hyra en lägenhet, helst på Kungsholmen och sedan när Henrik har kommit hem på riktigt och vi landat på riktigt tar vi tag i att köpa nytt. Hör ni någon som vill hyra ut en lägenhet i Stockholm till hösten får ni gärna tänka på oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0